top of page

TIBS - din städfirma i Huddinge

Vi på TIBS vill vara din hjälpande hand i vardagen om du bor i Huddinge med omnejd, och en stor del i livspusslet är just städning och renhållning i hemmet, på kontoret och i trapphuset för att ta några exempel. Eftersom att allas behov ser olika ut lägger vi stor vikt på flexibilitet för att ni alltid ska kunna vända er till oss även om det gäller en enkel hemstädning till en kontorsstädning för att vi tillsammans ska kunna ta fram en skräddarsydd lösning som är anpassad efter era unika behov och önskemål.

 

Då vi vill kunna erbjuda en helhetstjänst för alla våra kunder kan ni känna er trygga med att vi erbjuder er de tjänster som kan komma att behövas såsom hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning, trappstädning eller veckovis städning av hem, kontor eller skola och förskola, byggstädning, mattvätt och mycket mer för dig som bor i eller i närheten av Huddinge. Oavsett vad ni önskar kan vi hjälpa er med detta, och nu under Corona pandemin ser vi givetvis till att hålla en extra säker miljö för er och oss samtidigt som vi hjälper er med utökade tjänster för att underlätta ert vardagsliv, vi erbjuder bland annat hjälp med handling, sophantering, hämtning av post och apoteksvaror för att nämna några av de saker vi redan gör för våra befintliga kunder. Allt för att göra just ditt liv lättare och enklare för att du ska kunna fokusera på det som är viktigt här i livet med en trygg hjälpande hand, alltid redo för att ge dig den service du behöver.

 

Kvalitet - en självklarhet för städning i Huddinge
 

Eftersom vi alltid vill att ni kunder ska känna er trygga när ni vänder er till oss för städtjänster och service har vi regelbundna kvalitetskontroller samt att vi alltid lämnar en kvalitetsgaranti oavsett vilken tjänst vi utför hos er.

 

Vi utbildar alltid vår personal kontinuerligt och de som arbetar hos oss har erfarenhet inom yrket och kan med trygghet och säkerhet hantera alla de tekniker och maskiner vi använder oss av för bästa möjliga slutresultat i linje med dina önskemål.

 

Miljön är också något vi värnar om, eftersom att det går hand i hand med det helhetstänk vi vill kunna erbjuda på marknaden har vi noga kontroller vid inhandling av produkter och arbetar på ett miljövänligt sätt för att kunna lämna felfria slutresultat oavsett om det gäller vardagsstädning eller byggstädning utan att använda oss av farliga kemikalier och medel som påverkar såväl människor som djur och natur negativt.

 

Ditt självklara val vid städfirma för hemstädning eller kontorsstädning
 

Då vi har lång erfarenhet på marknaden vet vi vad som efterfrågas. Det är inte bara ett riktigt bra städresultat som är kravet för att man som kund ska känna sig nöjd alla gånger, det handlar även om ett bra bemötande och villkor som är fördelaktiga oavsett vart, hur och när man behöver hjälp av en städfirma när det gäller hemstädning eller kontorsstädning i Huddinge.

 

Vi finns här för att ni alltid ska kunna få service och hjälp oavsett vad det gäller. Därför har vi redan idag flera kända aktörer på marknaden i vår trogna kundbas och ni kan alltid lita på att vi har ert bästa i åtanke. Oavsett om ni vill anlita oss som privatkund för att sköta bostaden, ett mindre kontor som hyrs av ett fåtal personer, trappstädning eller om ni behöver hjälp med större mer omfattande tjänster som städning av stora butikslokaler eller kanske andra offentliga miljöer som skolor och förskolor kan vi med erfarenhet och professionalitet hjälpa er med exakt det ni behöver. Så läs mer och kontakta oss för att ta fram en offert anpassad för era unika behov så kan vi garantera er att ni absolut kommer att bli nöjda med det jobb vi utför hos just er.

Tänk på RUT-avdraget som gör det lättare för dig att anlita oss!
Läs mer om RUT - Klicka här

bottom of page