top of page

Är du i behov av kontorsstädning i Stockholmregionen? 

Är det så att du behöver kontorsstädning någonstans i Stockholm eller i någon kringliggande orter som Salem, Nykvarn, Gnesta, Södertälje, Huddinge eller Botkyrka då ska ni kontakta oss. Då via en av våra många städningstjänster som vi kan erbjuda är just kontorstädning så att du kan få ert kontor städat, en gång eller på abonnemang, så att vi kommer och städar kontinuerligt. Det är inte fel att få kontoret städat, varje vecka. Eller varannan eller var tredje. Vilket som passar dig bäst, det vet du själv. Ett städat kontor är mer trivsamt samt att det även ger ett bättre intryck på de som besöker kontoret. Vi på Tibs Städtjänst kan även erbjuda många andra tjänster inom städ också så som trappstädning, hemstädning eller flyttstädning samt mycket mer.
 

Kontorsstädning för en bättre arbetsmiljö 

Vi på detta städföretag erbjuder er som befinner sig i Salem, Nykvarn, Gnesta, Södertälje, Huddinge eller Botkyrka samt även i andra delar av Stockholm med kontorsstädning. Så att ni kan få ert kontor städat och skapa en bra samt trivsam miljö att arbeta i. Då det är viktigt att ha rent runt sig oavsett om det gäller på jobbet eller hemma är vi alltid noggranna när vi utför en städning så att du som kund alltid kommer att vara nöjd när vi har utfört vårt jobb. Alla typer av städning som vi utför är för både privatpersoner och för företagare. Det finns även RUT-avdraget som gör det billigare. Om du vill veta mer om oss eller mer om våra tjänster kan ni alltid kontakta oss. 

 

Ni får hos oss en egen kontaktperson som ansvarar för att samordna städningen, besiktningar och vara till ert förfogande under hela städprocessen. 


Vi gör gärna ett platsbesök för bedömning av arbetets omfattning och pris. 

 

Kontakta oss för en offert genom vårt formulär eller ring vår arbetsledare 

070 558 12 49

 

Processen startar med ett platsbesök ute hos kund för behovsanalys. Städpogram upprättas därefter som stämmer överens med kundens behov. 

 

Med våra städprogram får du en effektiv och kvalitativ städning till låga kostnader.

Vi strävar efter att samma personal alltid utför samma uppdrag i så stor utsträckning som möjligt. 

Våra medarbetare har..

 

  • Tystnadsplikt

  • Ambitiös och profissionell inställning 

  • Hög social kompetens

  • Gedigen erfarenhet av yrket

Vi står redo med ..

 

  • Skurmaskiner

  • Poleringsmaskiner 

  • Miljövänliga produkter

  • Effektiva & Kvalitativa städmetoder

Som kund har du alltid ..
 

  •  Rätt till 100 % nöjd kund garanti 

bottom of page