top of page
Städfirma i Södertälje med omnejd

Våra tjänster

TIBS Städtjänst AB erbjuder effektiv & kvalitativ städservice till både företag och privatpersoner.

Håll ditt hem rent och fint med rätt städfirma i Södertälje

Har du svårt att hålla hemmet städat och rent kan du kontakta oss på Tibs.se. Du känner säkert att det är svårt att få tiden att räcka till och att du aldrig hinner städa ordentligt. Spenderar du varje helg med att försöka få allt iordningställt hemma kan du låta experterna på städning ta hand om din hemstädning åt dig. Få möjligheten att koppla av mer och hinna med annat du vill göra när du låter oss städa hemma hos dig.

Bor du i trakten kring Södertälje, Botkyrka, Salem och Rönninge är det Tibs du ska välja. Städ kring Södertälje är arbetet vi är experter på. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av städningar i alla dess former och arbetar alltid med dig som kund i fokus. Du kommer kunna känna dig trygg med att ditt hem blir skinande rent och välstädat när du väljer oss för städ kring Södertälje.

Välj en städfirma som arbetar med dig som kund i fokus

Vi på Tibs är måna om våra kunder och arbetar alltid med dig som kund i fokus. Ge dig själv en möjlighet att hålla hemmet skinande rent genom att välja rätt städfirma i Södertälje. Du behöver bara kontakta oss och boka in en hemstädning, kontorsstädning eller den städningen du behöver. Resten av arbetet tar vi hand om och det enda du behöver göra är att släppa in vår personal. Väljer du får du en städfirma som förstår hur viktigt det är att komma på utsatt tid.

Samtidigt som vi också arbetar för att göra dig nöjd med hur allt ser ut när vi är klara. Ta in den hjälpen du behöver idag och märk skillnaden efter att experterna utfört städningen.

Tänk på RUT-avdraget som gör det lättare för dig att anlita oss! 
Läs mer om RUT - Klicka här
bottom of page