top of page

Vi utför trappstädning i Salem, Nykvarn, Järna & Rönninge

Med våra städprogram får du en effektiv och kvalitativ städning till låga kostnader. Vi strävar efter att samma personal alltid utför samma uppdrag i så stor utsträckning som möjligt.

Är det svårt att hålla ordning på trapphuset och du behöver en ordentlig trappstädning, kontakta då oss på Tibs. Vi utför en trappstädning i Järna, Nykvarn, Salem, Rönninge, Gnesta, Södertälje, Huddinge, Botkyrka i hela Stockholmsregionen. Det är framför allt flerfamiljshus som kan behöva en trappstädning men även ett parhus i samband med en hemstädning. Väljer du oss får du en effektiv städning där vi fokuserar på att du som kund ska bli nöjd med vårt arbete. Alla produkter vi använder oss av är miljövänliga och vårt städsätt är alltid kvalitativt och effektivts.

Effektiv trappstädning

Få en trappstädning utförd av kompetent och erfaren personal som utför arbetet på ett noggrant sätt. Du har alltid rätt till en 100% nöjdkundgaranti om du inte blivit nöjd med arbetet vi har utfört åt dig. Där resultatet blir en trapp som är skinande ren och som uppfyller dina krav och behov. Kontakta oss och vi börjar alltid med ett platsbesök för att ge dig en korrekt offert som lämnas inom 24 timmar. Vi sätter upp kraven på städningen tillsammans med dig som kund för att du ska bli nöjd med vårt arbete. 

Processen startar med ett platsbesök ute hos kund för behovsanalys för bedömning av arbetets omfattning och pris gällande er trappstädning. Offert lämnas inom 24 timmar. Städpogram upprättas därefter som stämmer överens med kundens behov. 

Effektiva städning för er i Stockholmsregionen, Salem, Nykvarn, Gnesta, Södertälje  eller Botkyrka.

Våra medarbetare har..

 

  • Tystnadsplikt

  • Ambitiös och profissionell inställning 

  • Hög social kompetens

  • Gedigen erfarenhet av yrket

Vi står redo med ..

 

  • Miljövänliga produkter

  • Effektiva & Kvalitativa städmetoder

Som kund har du alltid ..
 

  •  Rätt till 100 % nöjd kund garanti 

bottom of page