top of page

TIBS - din städfirma i Stockholm

Städtjänster är något som underlättar livet något extremt, därför är det något vi alltid vill finnas där för att hjälpa er med som såväl privatperson och företag i hela Stockholmsregionen, oavsett hur just era unika önskemål och behov ser ut. Vi på TIBS har lång erfarenhet inom branschen och vet därför exakt vad som krävs för varje kund- och det är flexibilitet. Att själv kunna ta fram en lösning i samråd med sin städfirma är A och O för att det ska passa perfekt in i vardagen och livspusslet och vi vill vara den biten som kommer att hjälpa er utifrån hur ert liv ser ut, vare sig det gäller hemstädning, kontorsstädning eller trappstädning. Därför har vi inte bara prioriterat riktigt bra städning av hög kvalitet utan även ett brett utbud av städtjänster så att ni kan få den hjälp som ni behöver utan krångel och överpriser utan med smidighet, bra personlig service och en effektivitet ni alltid kan känna er trygga med att ni får hos oss.

 

Då vi har lång erfarenhet inom städbranschen i Stockholm vet vi att det krävs kunskap, erfarenhet och professionalitet, något som vi alltid erbjuder med våra anställda, vårt utbud och de maskiner samt produkter som vi använder oss av. Genom regelbundna utbildningar och miljömedvetna val vågar vi säga att vi är de bästa inom städbranschen och kommer alltid se till att ni blir garanterat nöjda efter varje utfört arbete.

 

Kvalitet i arbete och slutresultat för trappstädning, hemstädning och kontorsstädning

 

Ett riktigt bra städarbete handlar om noggrannhet, effektivitet och kvalitet, tre ledord vi stolt har i vår arbetsbeskrivning och tar in i varje aspekt av vår verksamhet. Därför har vi kontinuerliga kvalitetskontroller av såväl maskiner och produkter som utfört arbete och ni som kunder har givetvis kvalitetsgaranti på alla våra arbeten så att ni kan känna er trygga med att varje tillfälle kommer att vara helt enligt era önskemål efter samråd tillsammans med oss.

Vi utför bland annat
 

  • Hemstädning

  • Kontorsstädning

  • Trappstädning

  • Flyttstädning

  • Byggstädning

  • Fönsterputsning
     

Fler tjänster och information nedan

 

För att underlätta ert arbetsliv och privatliv har vi ett brett utbud av tjänster för att ni ska kunna få hjälp med just det ni behöver. Eftersom att livet rör på sig och man har olika behov under olika tider av livet kan ni alltid vända er till oss för sådant som flyttstädning, fönsterputsning, mattvätt, byggstädning och mycket mer. Att behöva kontakta ytterligare ett företag för enstaka tjänster tar bara tid och energi som vi vill bespara er och erbjuder därför lösningar och upplägg som är anpassade utifrån era behov.
 

Städkunder i Storstockholmsregionen

Vi har idag flera kända företag och aktörer på marknaden och vill varmt välkomna er att bli en del i vår nöjda, trygga kundbas oavsett vilken typ av företag eller verksamhet ni driver. Även som privatperson boendes i Stockholm med omnejd är ni mycket välkommen att kontakta oss för offert då vi har all möjlighet att expandera vår verksamhet och älskar att göra varje ny, unik kund nöjd med de lösningar just vi har att erbjuda. Med erfarenhet, trygghet och professionalitet kan vi alltid hjälpa er mot en smidigare vardag och ett liv där ni kan känna er lugna och nöjda med att vi sköter all städning och det underhåll som ni önskar för att ni istället ska kunna fokusera på privatliv och det ni är proffs på inom ert yrkesliv och lämna över städningen i våra trygga händer. Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller vill gå igenom era önskemål inför en skräddarsydd offert så kommer vi tillsammans skapa en lösning som är perfekt för just er.

Tänk på RUT-avdraget som gör det lättare för dig att anlita oss!
Läs mer om RUT - Klicka här

bottom of page