top of page

Låt Tibs sköta din butiksstädning i Stockholmsområdet

Vi på Tibs har en lång och gedigen erfarenhet av städningar i alla dess former och varianter. Vi utför din butiksstädning runt omkring Stockholm när och hur det passar för dig. Alla våra medarbetare har tystnadsplikt och utför arbetet på ett korrekt sätt där vi metodiskt städar allt för bästa resultat. Behöver du hjälp i Stockholmsområdet som Gnesta, Huddinge, Salem, Nykvarn, Södertälje eller Botkyrka kan du självklart kontakta oss för en utförd städning. Då vi har en lång och gedigen erfarenhet vet vi precis hur arbetet ska utföras för att ge dig det bästa resultatet.
 

Vi arbetar alltid med dig som kund i fokus för att du ska kunna koppla av och få precis den butiksstädning i Stockholmsområdet du behöver. När du anlitar oss kan du alltid känna dig trygg med att resultatet lever upp till dina krav och behov. Arbetet utförs av kunnig personal med kunskapen som krävs för ett skinande rent slutresultat. 
 

Butiksstädningen låter du oss på Tibs ta hand om 

Alla butiker kan ha nytta av att få en ordentlig städning då och då. Väljer du oss på Tibs för din butiksstädning i trakten kring Stockholm vet du att allt blir skinande rent. Vi arbetar med dig som kund i fokus och garanterar dig ett resultat du är nöjd med. När du anlitar oss får du som kund hos oss alltid en 100% nöjdkundgaranti.
 

Upptäcker du en brist i vårt arbete, åtgärdar vi den bristen direkt och utan extra kostnad för dig som kund. Välj en städfirma som fokuserar på dig som kund och vill ge dig ett skinande resultat. Du kan då koppla av i vetskapen om att städningen du behöver blir utförd och utan en massa krångel. Välj att ta in en städfirma som har skur- och poleringsmaskiner att använda sig av samt vet hur de ska användas på rätt sätt. 

 

Ni får hos oss en egen kontaktperson som ansvarar för att samordna städningen, besiktningar och vara till ert förfogande under hela städprocessen. 


Vi gör gärna ett platsbesök för bedömning av arbetets omfattning och pris. 

 

Kontakta oss för en offert genom vårt formulär eller ring vår arbetsledare 

070 558 12 49

 

Processen startar med ett platsbesök ute hos kund för behovsanalys. Städpogram upprättas därefter som stämmer överens med kundens behov. 

 

Med våra städprogram får du en effektiv och kvalitativ städning till låga kostnader.

Vi strävar efter att samma personal alltid utför samma uppdrag i så stor utsträckning som möjligt. 

Utför butiksstädning med skurmaskin

Våra medarbetare har..

 

  • Tystnadsplikt

  • Ambitiös och profissionell inställning 

  • Hög social kompetens

  • Gedigen erfarenhet av yrket

Vi står redo med ..

 

  • Skurmaskiner

  • Poleringsmaskiner 

  • Miljövänliga produkter

  • Effektiva & Kvalitativa städmetoder

Som kund har du alltid ..
 

  •  Rätt till 100 % nöjd kund garanti 

bottom of page