top of page

Vi utför byggstädning i Stockholmstrakten 

Hur fungerar det?

Vi på Tibs.se utför byggstädningar i Stockholmsområdet och tar hand om arbetet på ett föredömligt sätt. Alltifrån små till stora byggstädningar som ni behöver hjälp med kan ni vända er direkt till oss för att få hjälp med. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet av yrket och vi står redo att använda både skur- och poleringsmaskiner. Där du kan vara säker på att du får ett skinande rent resultat efter att vi utfört arbetet åt dig. 
 

Behöver du hjälp med byggstädning i Södertälje, Salem, Nykvarn, Gnesta, Huddinge och Botkyrka finns vi här för att hjälpa dig. I hela Stockholmsområdet utför vi en byggstädning i trakten kring Södertälje som lever upp till dina högt ställda krav och behov. Där du får ett skinande rent resultat efter utförd städning och där du alltid kan vara säker på att du valt rätt städfirma. Städningen tar vi hand om och du får tid och energi över till annat du vill hinna med. 
 

Boka in den städningen du behöver hos oss på Tibs 

Bygger du om vill du självklart kunna få det städat efteråt. Det hjälper vi dig gärna med och tar hand om alla typer av städningar. Vår personal har en lång och gedigen erfarenhet av byggstädningar som gör att resultatet blir skinande rent och välstädat. Ta hand om städningen på ett enklare och smidigare sätt genom att anlita oss. Alla kunder hos oss har rätt till 100% nöjdkundgaranti, blir du inte nöjd med arbetet åtgärdar vi bristerna direkt och utan extra kostnad. Vi är måna om att du som kund hos oss ska bli nöjd med resultatet oh därför erbjuder vi den här garantin. Låt oss ta hand om arbetet åt dig och få tiden att räcka till åt annat. Vi ser till att du blir nöjd och alla våra medarbetare har tystnadsplikt. 

 

Ni får hos oss en egen kontaktperson som ansvarar för att samordna städningen, besiktningar och vara till ert förfogande under hela städprocessen. 


Vi gör gärna ett platsbesök för bedömning av arbetets omfattning och pris. 

 

Kontakta oss för en offert genom vårt formulär eller ring vår arbetsledare 070 558 12 49

 

Processen startar med ett platsbesök ute hos kund för behovsanalys. Städpogram upprättas därefter som stämmer överens med kundens behov. 

 

Med våra städprogram får du en effektiv och kvalitativ städning till låga kostnader. Vi strävar efter att samma personal alltid utför samma uppdrag i så stor utsträckning som möjligt. 

Byggstädning

Våra medarbetare har..

 

  • Tystnadsplikt

  • Ambitiös och profissionell inställning 

  • Hög social kompetens

  • Gedigen erfarenhet av yrket

Vi står redo med ..

 

  • Skurmaskiner

  • Poleringsmaskiner 

  • Miljövänliga produkter

  • Effektiva & Kvalitativa städmetoder

Som kund har du alltid ..
 

  •  Rätt till 100 % nöjd kund garanti 

bottom of page