top of page

Tibs utför hemstädning i Salem, Nykvarn, Järna,  Rönninge & Enhörna

Har du svårt att få tiden att räcka till för att hålla hemmet skinande rent och välstädat kan du kontakta oss på Tibs för en hemstädning med ett skinande rent resultat. Vi på TIBS Städtjänst är väl medvetna om att städningen som utförs i ditt hem kräver ett ansvarsfullt förtroende och trygghet. Vi strävar därför efter att samma personal alltid utför samma uppdrag i så stor utsträckning som möjligt. 

 

Vi ger dig alltid en 100% nöjdkundgaranti när du väljer oss och ser till att du blir nöjd med städningen efter varje städning. Personalen arbetar efter framtagna checklistor som utgör grund för nöjdkundgarantin. Efter utförd städning går kund igenom checklistan tillsammans med personalen och besiktigar arbetet. Eventuella brister åtgärdas direkt på plats. Allt för att göra ditt liv och din städning lite lättare.

Hemstädning i abonnemangsform

Vi erbjuder hemstädning i Stockholmsregionen, Salem, Nykvarn, Gnesta, Södertälje, Huddinge , Järna, Rönninge, Enhörna eller Botkyrka i abonnemangsform eller engångsutförande. Du kan själv avgöra om du vill få hemstädningen utförd enligt abonnemangsform eller vid ett enstaka tillfälle. För abonnemangsform kan du välja städning mellan varje vecka, varannan vecka eller var tredje vecka. Vi ser till att du får ett hem som är skinande rent efter varje besök från oss. Vi kan samtidigt hjälpa dig med din trappstädning och ge dig en offert som inkluderar allt arbete som ska utföras. En hemstädning i Enhörna, Järna, Nykvarn, Rönninge, Salem och Södertälje utförs av oss på Tibs när det passar för dig och dina behov.

Våra medarbetare har..

 

  • Tystnadsplikt

  • Ambitiös och profissionell inställning 

  • Hög social kompetens

  • Gedigen erfarenhet av yrket

Som kund har du alltid ..
 

  •  Rätt till 100 % nöjd kund garanti 

bottom of page