top of page

TIBS - din städfirma i Södertälje

När man ska välja en städfirma kan det många gånger kännas svårt att veta vilket företag man ska välja då det ofta finns flera val i den stad man befinner sig. Därför finns vi på TIBS i Södertälje och i många andra orter som ditt självklara val oavsett om ni behöver hemstädning privat, trappstädning eller kontorsstädning på företaget, stort som litet. Vi är en städfirma som har lång erfarenhet på marknaden och vet därför vad som efterfrågas, något som ofta ser väldigt olika ut dock och därför är vår flexibilitet helt anpassningsbar efter de behov och önskemål som just ni har. Vi har länge funnits där för våra kunder i vått och torrt och anpassar oss efter hur ert livspussel ser ut.

Som privatpersoner har många det svårt nu under de tider som vi alla behöver gå igenom med tanke på Covid-19 och vi har därför valt att under denna tid utöka vår service och erbjuder inte bara förstklassiga städtjänster utan hjälper även dig som behöver service med handling, hämtning av apoteksvaror och posthantering samt mycket mer då vi finns där för er.

 

Kvalitetsstädning i Södertälje ska inte kosta mer
 

Något vi lägger mycket stor vikt vid är att alltid leverera ett riktigt bra resultat med felfri städning, därför ser vi till att endast ha erfaren personal som kontinuerligt får gå utbildningar för att alltid hålla sig ajour med den städning och teknik som krävs för att ni ska få det allra bästa inom denna servicesektor som är så avgörande för att antingen kunna leva sitt privatliv så enkelt och smidigt som möjligt samtidigt som ni kan fokusera på det som är viktigt här i livet, eller om ni behöver kontorsstädning, trappstädning, byggstädning eller underhåll och städning av andra offentliga miljöer som skolor, förskolor och stora butiksbyggnader.

 

Givetvis är er trygghet en avgörande aspekt i vårt arbete, därför har vi regelbundna kvalitetskontroller samt lämnar kvalitetsgaranti vid varje arbete som vi anställs för så att ni aldrig ska behöva kompromissa på något sätt.

 

Flexibel hemstädning, trappstädning eller kontorsstädning utifrån era behov

Då vi har väldigt lång erfarenhet inom branschen vet vi att varje kunds behov ser olika ut, därför lägger vi mycket stor vikt vid vår flexibilitet och ni kommer tillsammans med oss ta fram en skräddarsydd lösning om ni önskar och behöver detta för att kunna kombinera de tjänster vi erbjuder så att ert liv blir så smidigt och enkelt som möjligt, allt med vår hjälp. Våra städtjänster innefattar givetvis så kallad vanlig hemstädning och vardagligt underhåll och skötsel av privata hem, kontor och offentliga lokaler men även så mycket mer. Att behöva anlita andra företag när man är i behov av mer omfattande arbete såsom fönsterputsning, mattvätt, byggstädning eller flyttstädning är något ni inte ska behöva när ni har oss som städfirma. Därför erbjuder vi även dessa tjänster och mycket mer i bl.a. Södertälje. Allt för att ni ska kunna få professionell och perfekt städning vad ni än behöver och vart ni än befinner er i livet.

Idag har vi flera kända företag och aktörer på marknaden som våra trogna kunder och vi har resurser att utöka denna kundbasis och finns alltid här för att förenkla just ert liv och arbete oavsett hur era unika behov ser ut. Ni är alltid varmt välkomna att kontakta oss för att prata om hur ni önskar lägga upp er städning eller om ni vill ha en kostnadsfri offert anpassad efter de lösningar som skulle underlätta och hjälpa just er.

Tänk på RUT-avdraget som gör det lättare för dig att anlita oss!
Läs mer om RUT - Klicka här

bottom of page